Kalender

Oprykning

Dato: 
Fre, 18.08.2017 18:00 - 21:00

Lige om lidt starter spejder op igen efter sommerferien. Mikro og Mini starter tirsdag den 15. august og Junior og trop starter onsdag den 16. august.  

Opstarten på spejder betyder også at det tid til en af de helt store begivenheder for alle spejdere. Nogen skal sige farvel til deres nuværende gren og goddag til en ny, andre skal til at være de store i grenen og tage imod de nyoprykkede.

Selvom man ikke skal rykke op i år, ser vi gerne at der kommer så mange som mulig for at gøre oplevelsen bedre for de der skal rykke op.

Vi vil derfor gerne se så mange spejdere og forældre som muligt.

Vi mødes i gnisten fredag den 18. august kl. 1800, hvor grillen vil være klar til at grille medbragt kød. Vi sørger for at der vil være grønt tilbehør til mod en betaling på 50 kr. pr. familie. Husk drikkevare, kød og service.

Tilmelding senest den 16. august kl. 20.00 til Camilla millaspejder [at] hotmail [dot] com husk navn og gren på spejderen.

Det vil være rigtig dejligt, hvis der er et par forældre der vil give en hånd med, med at skære salat og stille borde og stole klar. Hvis i har tid og lyst til at hjælpe, så send en mail millaspejder [at] hotmail [dot] com

Spejderhilsen